PictoAudio II - kinder audiometrie Eldege Softtronics

Eldege Softtronics
Voor audiometie software en speciale hardware
Ga naar de inhoud

PictoAudio II

Testen kunnen automatisch worden afgenomen. De test gaat verder na het aanwijzen van een plaatje of nadat de responsetijd is verstreken. Veel instelmogelijkheden in opties. U kunt ook eigen materiaal gebruiken. Klik op de onderstreepte koppen om de betreffende video te zien. Ook NVA en ATK zijn voorbereid. Suggesties welkom!
In deze test kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden met de 19 kindergeluiden. Van een scherm met 2 plaatjes tot een scherm met 15 plaatjes met de betreffende geluiden kunnen worden aangeboden in een test. Eigen plaatjes te kiezen of meegeleverde te gebruiken. De plaatjes worden random aangeboden, zodat vele testen met het materiaal mogelijk zijn,
In de SAP test kunt u kiezen uit de originele lijst met 4 plaatjes of uit een alternatieve lijst met 11 plaatjes. Bij de alternatieve lijst wordt de test afgenomen zoals bij de kindergeluiden of de NVA lijst. Naast de originele plaatjes kunt u eenvoudig ook eigen of andere plaatjes gebruiken.
In deze test kunt u kiezen uit de digits (getallen 1..9) of uit de triplets (3 cijfers achter elkaar van 0..9). Deze getallen worden aangeboden in Ruis. De SRT, S/R en diverse andere waarden worden automatisch berekend. Het kind kan de test eventueel zelf afnemen. De test verloopt geheel automatisch.
Video met een demonstratie van het maken van geheel eigen lijsten. U kunt hiermee geheel nieuw testmateriaal snel uitprobneren. Ook kunt u een bestaande test gebruiken om een nieuwe (sub) test te maken. Binnen deze module zijn verschillende methoden om de test af te nemen geintegreerd en kunt u eenvoudig een algoritme kiezen.
Terug naar de inhoud