PictoAudio I - kinder audiometrie Eldege Softtronics

Eldege Softtronics
Voor audiometie software en speciale hardware
Ga naar de inhoud

PictoAudio I

Audiometrie met plaatjes (PictoAudio)
Dit programma is ontwikkeld om een platform te maken voor alle testen waarbij plaatjes (kunnen) worden gebruikt. U dient uiteraard wel in het bezit te zijn van een officiele licentie van het test materiaal. Er zijn veel mogelijkheden om de test voor het kind zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zodat maximale medewerking van het kind wordt verkregen.
De test kan volledig automatisch door zowel kind als onderzoeker worden afgenomen! In opties vindt u dus veel instellingen die de manier waarop de test wordt afgenomen beinvloeden. U kunt kiezen voor koppeling met een audiometer, een speciale transducer box van Eldege, of zonder speciale hardware. In het laatste geval wordt de geluidskaart als intensiteitsregelaar gebruikt. Een active box wordt in het vrije-veld gebruikt om tot een niveau van ongeveer 80 tot 85 dB aan te bieden. Ook kunt u een geheel eigen lijst maken met nieuw testmateriaal of een subtest van een bestaande test gebruiken. Alle testen kunnen in Open-AC worden opgeslagen! Toekomstige testen hebben geen invloed op de koppeling met Open-AC, omdat het format van de gegevens voor elke test hetzelfde is en blijft. Eldege databestanden van 25 jaar terug worden zonder aanpassing door de nieuwe software gewoon gelezen!

De plaatjesaudiometrie software bevat standaard de volgende testen:

  1. Test met de kindergeluiden
  2. SAP Test (originele en alternatieve versie)
  3. De ATK testen  (optioneel)
  4. De DIN test (Digits en Triplets)

Eigen testen of subtesten samen te stellen
Uitgebreide opties, instellingen en module                        

Opties
Er zijn vele opties om het programma aan uw situatie aan te passen. Klik op Opties (de link boven) om een video te zien over alle opties en instelmogelijkheden die in het programma mogelijk zijn.
 
In het volgende menu PictoAudio II vindt u diverse video's die een duidelijk beeld geven van de diverse testen en alle mogelijkheden. Opmerkingen zijn altijd welkom en worden vaak in de software verwerkt.
Terug naar de inhoud